Soap & More

Zepen van traditionele zeepmakers uit Italië, Frankrijk en Syrië aangevuld met andere musthaves voor de persoonlijke verzorging.
Als verzending in een brievenbuspakje (€4,-) mogelijk is dan staat dit vermeld bij het artikel.

NESTI DANTE ZEEP

Nesti Dante zepen zijn natuurlijke, veganistische zepen die volgens de oude traditionele Italiaanse wijze sinds 1947 in Florance worden gemaakt. De zepen bestaan uit 100% natuurlijke ingrediënten vanuit de directe natuur in Toscane. De zepen van Nesti Dante behouden hun geweldige kwaliteit qua hardheid en geur tot het allerlaatste stukje.

SAVON DE MARSEILLE ZEEP VAN MARIUS FABRE

Deze zeep wordt al meer dan een eeuw gemaakt in de fabriek bij Marseille. Het produktieproces is bijna nog gelijk als in 1688. Alles puur natuur, de ingrediënten zijn olijfolie voor de donkere zepen en palmolie voor de witte zepen en vlokken, de zuivering van de zeep gebeurt met zout uit de Camargue.

ALEPPO ZEEP

De geschiedenis van Aleppo zeep gaat ruim vierduizend jaar terug en vindt zijn oorsprong Mesopotamië. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep met slechts 2 ingrediënten: biologische olijfolie en minimaal 2% en maximaal 40% biologische laurierbesolie. Hoe meer laurierbesolie hoe duurder de zeep.