Soap & More

Zepen van traditionele zeepmakers uit Griekenland, Frankrijk en Syrië aangevuld met andere musthaves voor de persoonlijke verzorging.
Artikelen uit Soap & More worden verstuurd in een pakket, kosten €6.75. Als verzending in een brievenbuspakje (€4,-) mogelijk is dan staat dit vermeld bij het artikel.

COOL SOAP

Zeep van het Griekse eiland Aegina. Cool Soap staat graag dicht bij de natuur en maakt zeep op basis van olijfolie. Er wordt alleen gewerkt met natuurlijke ingrediënten. De produktie methode van de zeepjes zorgt er voor dat alle goede stoffen en essentiële oliën bewaard blijven. Handgemaakte traditionele zeep met respect voor natuur, mens en dier in een modern jasje.

SAVON DE MARSEILLE ZEEP VAN MARIUS FABRE

Deze zeep wordt al meer dan een eeuw gemaakt in de fabriek bij Marseille. Het produktieproces is bijna nog gelijk als in 1688. Alles puur natuur, de ingrediënten zijn olijfolie voor de donkere zepen en palmolie voor de witte zepen en vlokken, de zuivering van de zeep gebeurt met zout uit de Camargue.

ALEPPO ZEEP

De geschiedenis van Aleppo zeep gaat ruim vierduizend jaar terug en vindt zijn oorsprong Mesopotamië. Aleppo Zeep is een 100% natuurlijke zeep met slechts 2 ingrediënten: biologische olijfolie en minimaal 2% en maximaal 40% biologische laurierbesolie. Hoe meer laurierbesolie hoe duurder de zeep.