Geurkaarsen & kaarsen

De collectie geurkaarsen bij Huis De Baerse komen uit de Provence in Frankrijk en iets dichter bij huis, uit Amsterdam.
Beiden heerlijk en beiden zeer verschillend. Durance uit de Provence heeft een groot scala aan geurkaarsen die voor veel mensen herkenbaar zullen zijn. The Very Good Candle Company uit Amsterdam heeft een beperkte geurlijn met zeer complexe geuren die u niet snel kunt plaatsen maar wel voor een aparte geurbeleving zorgen.

DURANCE GEURKAARSEN

Prestige & de Art Deco Limited Collectie dit zijn kaarsen met bravoure, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de verborgen huizen aan de voet van het kasteel in Grinan. De geurkaarsen zijn van groot formaat voor een extra luxe beleving, de kaarsen zijn 100% natuurlijk en verrijkt met bijenwas. Deze kaarsen hebben een houten lont wat het effect geeft van een knetterend haardvuur. Warmte en gezelligheid staan centraal in deze collectie.

De Provence Collectie brengt de warme Provençaalse sfeer in uw interieur. De unieke wasmix geeft u een ongeëvenaarde geurkaars beleving. De katoenen lonten worden met de hand in de warme wax geplaatst. De combinatie van de unieke wasmix, de katoenen lonten en de natuurlijke ingrediënten uit de Provence zorgen voor een homogene branding.

Durance kaarsen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt in het hart van de Provence met liefde en respect voor de natuur.

THE VERY GOOD CANDLE COMPANY GEURKAARSEN

Deze geurkaarsen zijn geboren uit liefde voor muziek en festivals. Iedere geur is dan ook geinspireerd op een muziek festival.
Voeg daar een eco vriendelijke lifestyle aan toe en je krijgt kaarsen die eco-friendly, non-toxic, plant-based en cruelty-free zijn.
De kaarsen zijn handgemaakt, gegoten in gerecycled amberkleurig glas en voorzien van een katoenen lont en een aluminium dekseltje.
De ingrediënten zijn: 100% natuurlijke was uit raapzaad, essentiële oliën, parabenen vrije botanische geuren. Alles vanuit de EU om de carbon footprint zo laag mogelijk te houden.