SALE DURANCE GEURKAARSEN

Prachtige geurkaarsen uit de Provence in Frankrijk. Durance heeft een groot scala aan geurkaarsen, een aantal die voor velen herkenbaar zullen zijn en een aantal die misschien niet zo voor de hand liggen. Geur is natuurlijk persoonlijk, maar iedere geur gemaakt door Durance is heerlijk en zuiver.

De Provence Collectie brengt de warme Provençaalse sfeer in uw interieur. De unieke wasmix geeft u een ongeëvenaarde geurkaars beleving. De katoenen lonten worden met de hand in de warme wax geplaatst. De combinatie van de unieke wasmix, de katoenen lonten en de natuurlijke ingrediënten uit de Provence zorgen voor een homogene branding. De Provence collectie komt in glazen van 180gram en hebben een brandduur van ± 40 uur en sommige geuren ook in 30gram met een brandduur van ± 12 uur.


Prestige & de Art Deco Limited Collectie, dit zijn kaarsen met bravoure, geïnspireerd door de rijke geschiedenis van de verborgen huizen aan de voet van het kasteel in Grinan. De geurkaarsen zijn van groot formaat voor een extra luxe beleving, de kaarsen zijn 100% natuurlijk en verrijkt met bijenwas. Deze kaarsen hebben een houten lont wat het effect geeft van een knetterend haardvuur. Warmte en gezelligheid staan centraal in deze collectie. Deze collectie komt in glazen van 280gram en hebben een brandduur van ±50 uur.

Durance kaarsen worden op traditionele wijze met de hand gemaakt in het hart van de Provence met liefde en respect voor de natuur.

Nu ook heerlijke handcremes van Durance in handige 30gram tubetjes, die ideaal zijn om mee te nemen in de handtas.